KONYA / AKŞEHİR - Şehit Muhammet Fatih Safitürk Anadolu İmam Hatip Lisesi

Başöğretmen İlyas DEMİRAĞAÇ - Okul Müdürü

Konya Akşehir´de  doğdu. İlk öğrenimini Engilli İlkokulu´nda, orta öğretimimi Doğanhisar İmam Hatip Lisesi´nde, yüksek öğrenimimi Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nde tamamladı. Hatay Dörtyol Payas Lisesi´nde Öğretmenliğe başladı. Sırayla Rize Kalkandere İmam Hatip Lisesi, Siirt Pervari Begendik İlköğrtim Okulu, Karaman Ermenek Çatalbadem İlköğretim Okulu ve Doğrugöz Ş.T.M. İlköğretim Okulu´nda öğretmen olarak çalıştı. 2008 -2015 yılları arasında Nihat Dayanık İlkokulu´nda Müdür Yandımcısı olarak çalıştı. 2015 yılından itibaren de Nihat Dayanık İlkokulu´nda Okul Müdürü olarak görev yaptı. 2020 de Şehit Muhammet Fatih Safitürk Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne Okul Müdürü olarak atandı. Halen görevine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.